Website laten maken Helmond

webdesign met een moderne look

Website laten maken Helmond

Webdesign

Een goed ontworpen website levert meer respons op en de bezoeker zal sneller terugkomen. Wij maken jouw webdesign gericht op de huisstijl die jij kiest. Naast een goed uiterlijk gaat het uitendelijk om de bezoeker om te zetten naar klant. Jou klanten of potentiële klanten moeten na het bezoeken van de website een goed idee hebben van wat jou bedrijf aanbiedt. Wij vinden het belangrijk dat een website overzichterlijk is. Want een website die niemand snapt levert niks op.

iMac right 1

Eigen beheer of uitbesteden?

De website in eigen beheer?

Wanneer de website eenmaal online staat, zal je ooit gedeeltes van de website willen aanpassen. Informatie die je wilt presenteren kan veranderen, zoals bijvoorbeeld een menu- of wijnkaart van een restaurant, of de producten en diensten die je aanbiedt. Met WordPress kan je het zelf doen. Doe je het liever niet zelf? Kijk dan bij onze website strippenkaart naar de mogelijkheden.

Webhosting

Veel klanten kiezen ervoor om de hosting van hun website ook meteen door de webdesigner te laten doen. De reden hiervoor is simpel, één aanspreekpunt voor al hun vragen. Aikly bied verschillende Managed WordPress hosting pakketten aan. Wij kijken altijd eerst naar de specificaties van jou website en de behoeften voor wij een advies kunnen geven.

Onlangs opgeleverd

Stern van der Heijden

?
Stern van der Heijden

B&B Bij het Struinpad

?
B en B Bij het Struinpad

Baggio de Sordi

?
Baggio De Sordi

Kies het pakket dat bij jouw bedrijf past.

Wij bieden drie professionele websitepaketten aan. Basis, Premium en Op maat. Elke website is altijd uniek voor jouw bedrijf gemaakt. Wij gebruiken geen templates. Onze websites zijn gebouwd op het populairste CMS van de wereld gemaakt WordPress.

Twijfel je over welk pakket het beste past bij jou bedrijf? Laten we eens samen zitten, dan kijken we wat het beste past bij jou wensen en doelstelingen.