SEO specialist eindhoven

Hoger scoren met zoekmachineoptimalisatie in de onbetaalde resultaten van Google  
Wat is

SEO

Zoekmachine optimalisatie of SEO is dé manier om jouw website beter vindbaar te maken op het internet. Wij kunnen jouw website optimaliseren zodat potentiële klanten jou bedrijf sneller en gemakkelijker kunnen vinden. Onze focus ligt volledig bij Google aangezien meer dan 95% van de Nederlanders deze zoekmachine het liefst gebruikt.

Google bepaalt aan de hand van meer dan 200 factoren welke website op welk trefwoord scoort en welke positie deze websites krijgen in de zoekmachine. Er zit zelfs nog verschil in hoe je scored op een telefoon of op een computer.

Veel van deze factoren kan je on-site verbeteren. Dit gaat dan voornamelijk over content optimalisatie, afbeeldingen, metacontent en interne link structuur. Deze factoren kunnen wij per pagina instellen. Hierdoor gaat jou bedrijf beter scoren op bepaalde trefwoorden.

“Na de SEO optimalisatie zijn wij binnen 4 maanden op positie 3 gekomen met ons gekozen trefwoord hierdoor zijn de offerte aanvragen met 20% gestegen ”

Nik Versantvoort, Versantvoort Dakbedekking

Focus onderwerpen

Keyword Analyse

Analyse van de keywords die belangrijk zijn voor jou bedrijf om op gevonden te worden. Dit noemen wij de 0 meting.

Technisch

Hoe snel laad jou websiteZijn uw afbeeldingen geoptimaliseerd? Is de code wel goed geschreven?

Structuur

Website structuur. Is uw website logisch opgebouwd? Heeft u de juiste url-structuur? Staan de juiste termen erin?

Content

Word er gebruik gemaakt van de juiste H tags? Zijn er meta teksten toegevoegd en hebben de afbeeldingen wel de juiste namen?

Onderhoud en bijsturing

De verbeteringen zijn doorgevoerd. Vervolgens doen we de meting opnieuw en kijken of het beoogde doel is behaald.

Geef jou website dat zetje in de rug

om gevonden te worden

Kies het pakket dat bij jouw bedrijf past.

Wij bieden vier Managed WordPress Hosting pakketten aan. Brons, Zilver, Goud en Platinum. Ons doel is om alle websites in minder dan 3 seconden te laden. Afhankelijk van jou website kunnen wij advies geven in welk pakket het beste zou passen. En bij welk paket wij de 3 seconden kunnen garanderen.