Managed WordPress Hosting

Zorgeloos online

 

Wat is

Managed WordPress Hosting

Razendsnelle laadtijden

Snelheid is belangrijk! Daarom bieden wij alleen Managed WordPress Hosting aan. Bezoekers hebben geen tijd om te wachten, wanneer het te lang duurt gaan ze naar de concurrent. Volgens onderzoek verlaat bijna 75% van de bezoekers een website als de laad tijd van een website meer dan 3 seconden is. Wij kunnen met het juiste pakket altijd een laadtijd onder de 3 seconden garanderenNaast dat bezoekers een snelle website willen gebruikt ook Google de snelheid van je website om te bepalen hoe jou positie in de zoekmachine is. Google heeft als doel om de ‘zoeker’ de meest relevante informatie op de snelste manier te laten zien. Wanneer je goede content hebt op je website maar je website is traag is de kans groter dat de concurrent met een snelle website boven jou staat.

iMac right 1

“Sinds de verhuizing van onze website naar Managed Hosting van Aikly is de snelheid van onze website met bijna 70% verbeterd”

Kim Hendriks, MooieBende

De voordelen

speed

Super snel

backup

Dagelijkse backups

firewall

Firewalls

layer

CDN Razendsnelle Wereldwijde Dekking

think

Deskundig advies

bug

Anti malware

Geef jou bedrijf zorgeloze hosting

Kies het pakket dat bij jouw bedrijf past.

Wij bieden vier Managed WordPress Hosting pakketten aan. Brons, Zilver, Goud en Platinum. Ons doel is om alle websites in minder dan 3 seconden te laden. Afhankelijk van jou website kunnen wij advies geven in welk pakket het beste zou passen. En bij welk paket wij de 3 seconden kunnen garanderen.